New favicon — caching issues

Discussion of all aspects of the website, wiki, and forums, including support requests and new ideas.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
User avatar
em3
Posts: 342
Joined: April 1st, 2009, 8:59 pm
Location: Poland

New favicon — caching issues

Post by em3 »

Split from Art Contributions: New villages icon?.
-- shadowmaster

Jetrel wrote:Committed.
... and simultaneously the site favicon changed.
ride on shooting star

User avatar
8680
Moderator Emeritus
Posts: 742
Joined: March 20th, 2011, 11:45 pm
Location: The past

Re: New villages icon?

Post by 8680 »

:? The site icon hasn't changed for me, and I prefer the new one.

User avatar
Crendgrim
Moderator Emeritus
Posts: 1328
Joined: October 15th, 2010, 10:39 am
Location: Germany

Re: New villages icon?

Post by Crendgrim »

8680:
That's a matter of caching. Delete your cache and you should be fine ;)


Crend
UMC Story Images — Story images for your campaign!

User avatar
8680
Moderator Emeritus
Posts: 742
Joined: March 20th, 2011, 11:45 pm
Location: The past

Re: New villages icon?

Post by 8680 »

I've cleared my cache and restarted my browser five times now, and I still don't see it. Oh well, I never look at it anyway.

User avatar
Crendgrim
Moderator Emeritus
Posts: 1328
Joined: October 15th, 2010, 10:39 am
Location: Germany

Re: New villages icon?

Post by Crendgrim »

Which browser are you using? :?
In Firefox clearing the cache did the trick..


Crend
UMC Story Images — Story images for your campaign!

User avatar
8680
Moderator Emeritus
Posts: 742
Joined: March 20th, 2011, 11:45 pm
Location: The past

Re: New villages icon?

Post by 8680 »

I'm using Safari.

User avatar
melinath
Posts: 1298
Joined: May 20th, 2009, 7:42 am

Re: New villages icon?

Post by melinath »

favicons are often stored in a separate cache - it'll reset itself eventually.

User avatar
tekelili
Posts: 1038
Joined: August 19th, 2009, 9:28 pm

Re: New villages icon?

Post by tekelili »

I use firefox and windows. I noticed today my village icon for this forum on firefox changed to new one (I dont remember I did anything for it). But if you are looking for old village icon be replaced everywhere, just note that it didnt changed for "ReferenceWML" on my browser.
Be aware English is not my first language and I could have explained bad myself using wrong or just invented words.
World Conquest II

User avatar
em3
Posts: 342
Joined: April 1st, 2009, 8:59 pm
Location: Poland

Re: New villages icon?

Post by em3 »

tekelili wrote:But if you are looking for old village icon be replaced everywhere, just note that it didnt changed for "ReferenceWML" on my browser.
It did change for me.
ride on shooting star

User avatar
Iris
Site Administrator
Posts: 6675
Joined: November 14th, 2006, 5:54 pm
Location: Chile
Contact:

Re: New villages icon?

Post by Iris »

tekelili wrote:I use firefox and windows. I noticed today my village icon for this forum on firefox changed to new one (I dont remember I did anything for it). But if you are looking for old village icon be replaced everywhere, just note that it didnt changed for "ReferenceWML" on my browser.
Firefox 3.6 seemed to have lots of caching issues with favicons that weren’t solved by anything short of a complete configuration wipeout — not even a cache reset did the job for me in some cases. I don’t know how true this is with Firefox 4.0 but 6.0a2 seems to work correctly for me in that regard.

Why it did change for the forums and not elsewhere for you? Because I changed the path to the favicon in the XHTML template for all forum styles. I left the paths elsewhere unchanged, so Firefox goes with the (outdated) cached versions. Plural, because the favicon lives in different locations for some [censored] reason. $deity bless the people who designed and managed the site before. *Grumble*
Author of the unofficial UtBS sequels Invasion from the Unknown and After the Storm.

Post Reply