Corpse Mod 2

The place to post your WML questions and answers.

Moderator: Forum Moderators

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Post Reply
User avatar
pipapopinguin
Posts: 34
Joined: November 3rd, 2019, 10:36 am

Corpse Mod 2

Post by pipapopinguin »

You can write bugs and suggestions in here or just talk about my add-on Corpse Mod 2.
Author of Corpse Mod 2, Breeze-Mod,Reflections and don't click here.
User avatar
pipapopinguin
Posts: 34
Joined: November 3rd, 2019, 10:36 am

Re: Corpse Mod 2

Post by pipapopinguin »

If you are creating your own era, campaigne or mod and you are using default era images for your units, you could tell me it's id and which unit it is in the default era, so that this unit type will not go through the process of not being detected by my mod. For Example:
Stronger Peasant unit from Stronger level 0 Era; uses default peaseant image; give me its id, Peasant Strong, and then say something "its like the default peasant unit".
If you are creating your own unit with custom images and you do have a frame, in which the unit is dead or simply have "die" frames, you could send me it's id and the image as a path from your "images/" folder.

Please send private messages
Author of Corpse Mod 2, Breeze-Mod,Reflections and don't click here.
secretspacepolice
Posts: 6
Joined: November 12th, 2018, 1:26 am

Re: Corpse Mod 2

Post by secretspacepolice »

this mod causes maps to melt from random tiles going everywhere
User avatar
Lord-Knightmare
Discord Moderator
Posts: 2218
Joined: May 24th, 2010, 5:26 pm
Location: Somewhere in the depths of Irdya, gathering my army to eventually destroy the known world.
Contact:

Re: Corpse Mod 2

Post by Lord-Knightmare »

This Steam Forums post suggests that your add-on is infecting maps with random tiles in every map. I suggest you check and correct it.
Creator of "War of Legends"
Creator of the Isle of Mists survival scenario.
Maintainer of Forward They Cried
User:Knyghtmare-:-Friend me on Facebook-:-Follow me on Twitter
User avatar
pipapopinguin
Posts: 34
Joined: November 3rd, 2019, 10:36 am

Re: Corpse Mod 2

Post by pipapopinguin »

Thanks for informing me, I've corrected the problem by making a seperate mod, that enables the terrain changes from my mod. For people ecountering this problem, just don't install "Corpse Mod Blood-In-Water". Also, I have yet to be sent screenshots of the problem or maps, that seem to be "infested" with the problem. That's the best solution for now, I guess.
Author of Corpse Mod 2, Breeze-Mod,Reflections and don't click here.
User avatar
Rendy55
Posts: 125
Joined: January 16th, 2021, 8:23 pm

Re: Corpse Mod 2

Post by Rendy55 »

Terrain changes still occure here is camparison of one map and another where ai's keep dissapeared.
Attachments
Bitva_o_Wesnoth_-_1.16.6_06.11.2022_16_52_52.png
Bitva_o_Wesnoth_-_1.16.6_06.11.2022_16_55_49.png
Bitva_o_Wesnoth_-_1.16.6_06.11.2022_16_56_24.png
User avatar
pipapopinguin
Posts: 34
Joined: November 3rd, 2019, 10:36 am

Re: Corpse Mod 2

Post by pipapopinguin »

Rendy55 wrote: November 6th, 2022, 10:29 pm Terrain changes still occure here is camparison of one map and another where ai's keep dissapeared.
Thank you for informing me, I think I found the problem in the code. I uploaded the new update onto the add-ons-servers. If you want me to maybe fix your map, you can send me it's safe-file and i can implement the change into there too. (This is to everyone, wanting me to fix theirs)
Author of Corpse Mod 2, Breeze-Mod,Reflections and don't click here.
User avatar
Rendy55
Posts: 125
Joined: January 16th, 2021, 8:23 pm

Re: Corpse Mod 2

Post by Rendy55 »

pipapopinguin wrote: November 14th, 2022, 2:18 pm
Rendy55 wrote: November 6th, 2022, 10:29 pm Terrain changes still occure here is camparison of one map and another where ai's keep dissapeared.
Thank you for informing me, I think I found the problem in the code. I uploaded the new update onto the add-ons-servers. If you want me to maybe fix your map, you can send me it's safe-file and i can implement the change into there too. (This is to everyone, wanting me to fix theirs)

I have tried utbs and south guard with your mod without problem
Then tried in version 17 sota also no problem
But then tried dead water and htt and problem appear again its in 1,17 version.
Attachments
DT-The_Lost_General_Turn_1.gz
(416.29 KiB) Downloaded 24 times
User avatar
pipapopinguin
Posts: 34
Joined: November 3rd, 2019, 10:36 am

Re: Corpse Mod 2

Post by pipapopinguin »

Rendy55 wrote: November 29th, 2022, 9:27 am its in 1,17 version.
Well, I didn't think anyone would port it into the new version before I did (It's not on the add-ons server there yet). But the problem probably isn't related to that. I think you've (or whoever gave you this version of my mod) used the old version from my mod on 1.16, because i can see the change isn't implemented there yet. I don't know how events are carried over in senarios, but in the attached file the game shouldn't have any bugs.
Attachments
DT-The_Lost_General_corpse_mod_edited_Turn_1.gz
I have corrected the problem, which is related to terrain changes at least, in this file and coverted it to the safe-file format.
(444.3 KiB) Downloaded 19 times
Author of Corpse Mod 2, Breeze-Mod,Reflections and don't click here.
User avatar
Rendy55
Posts: 125
Joined: January 16th, 2021, 8:23 pm

Re: Corpse Mod 2

Post by Rendy55 »

pipapopinguin wrote: December 2nd, 2022, 9:12 pm
Rendy55 wrote: November 29th, 2022, 9:27 am its in 1,17 version.
Well, I didn't think anyone would port it into the new version before I did (It's not on the add-ons server there yet). But the problem probably isn't related to that. I think you've (or whoever gave you this version of my mod) used the old version from my mod on 1.16, because i can see the change isn't implemented there yet. I don't know how events are carried over in senarios, but in the attached file the game shouldn't have any bugs.
Yes i have copy it to 1,17 version .
Thanks now works fine only at end of scenario some lua error appear.
Post Reply