open mandatory WML child missing yet untested for Version 1.14.3

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
Ransom0001
Posts: 1
Joined: July 5th, 2018, 4:17 pm

open mandatory WML child missing yet untested for Version 1.14.3

Post by Ransom0001 » August 6th, 2018, 5:49 am

I was creating my own scenario, simply attempting to recreate the simple scenario from your main website with a few minor differences when I started to test it, and it gave me this when I attempted to go into local multiplayer:

open mandatory WML child missing yet untested for, please report

As per the How to report a bug properly link, I will provide the following report:
Spoiler:
I will also give my configuration files that I'm using, see if that can help.

_main.cfg
Spoiler:
testscenario.cfg
Spoiler:
and the test campaign that I made
Spoiler:
If there's anything else that you'd need to help me out, I'm willing to provide.

User avatar
beetlenaut
Developer
Posts: 2257
Joined: December 8th, 2007, 3:21 am
Location: Washington State
Contact:

Re: open mandatory WML child missing yet untested for Version 1.14.3

Post by beetlenaut » August 9th, 2018, 3:58 am

Hi Ransom0001, welcome to the forums.

This is confusing. What we're looking at here are a lot of different components that don't actually fit together, and are missing bits and pieces. I think you also made up some WML that you thought would probably work. It never does.

It's fixable, but we need to know what you are actually trying to do and see the files you actually have right now. Are you trying to make a campaign or a multiplayer scenario? (If you want to eventually make a multiplayer campaign, I highly recommend getting a single-player one loading first.)
Campaigns: Dead Water,
The Founding of Borstep,
Secrets of the Ancients,
and WML Guide

Post Reply