Dwarven castle to cave wall transition alignment [COMMITTED]

Contribute art for mainline Wesnoth.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before posting critique in this forum, you must read the following thread:
Post Reply
User avatar
Alarantalara
Art Contributor
Posts: 784
Joined: April 23rd, 2010, 8:17 pm
Location: Canada

Dwarven castle to cave wall transition alignment [COMMITTED]

Post by Alarantalara »

I noticed that in the release candidate for 1.8 that the cave walls in the dwarf castle did not align with the other cave walls. The attached tiles fix that.

Edit: I finally got to a fast enough connection to download 1.8 and the cave wall misalignment is there as well.
Attachments
dwarf castle cave.zip
(109.85 KiB) Downloaded 173 times
after.png
before.png

User avatar
Eleazar
Retired Terrain Art Director
Posts: 2481
Joined: July 16th, 2004, 1:47 am
Location: US Midwest
Contact:

Re: Dwarven castle to cave wall transition alignment

Post by Eleazar »

Good eye.

I'm committing these. How do you want your name in the credits?

Also, i forget. Is that the master credits list?
Feel free to PM me if you start a new terrain oriented thread. It's easy for me to miss them among all the other art threads.
-> What i might be working on
Attempting Lucidity

User avatar
Issyl
Posts: 364
Joined: January 23rd, 2010, 9:48 pm
Location: Orlando, Florida, USA

Re: Dwarven castle to cave wall transition alignment

Post by Issyl »

I would think it would be really cool if you made something besides just cutting out the one section of the dwarven wall for these - I would like to see a lower wall along the cliff side or maybe the opening of a tunnel into the wall of the cave.

User avatar
zookeeper
WML Wizard
Posts: 9742
Joined: September 11th, 2004, 10:40 pm
Location: Finland

Re: Dwarven castle to cave wall transition alignment

Post by zookeeper »

Eleazar wrote:Good eye.

I'm committing these. How do you want your name in the credits?

Also, i forget. Is that the master credits list?
No, it's generated from about.cfg in trunk, which is the one you should edit.

Post Reply