Map Settings Display Bug?

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
User avatar
PapaSmurfReloaded
Posts: 733
Joined: November 17th, 2007, 1:10 pm
Location: Argentina

Map Settings Display Bug?

Post by PapaSmurfReloaded »

I'm not sure if it's me, but when I turn on the option Use Map Settings when creating a new game, the displayed settings are wrong.

For example, Shroud appears unticked even though the maps do have shroud on as their default settings, and Village Gold appears as 2, when it's 1 for every side. :hmm:

Has this happened to anybody?

enclave
Posts: 936
Joined: December 15th, 2007, 8:52 am

Re: Map Settings Display Bug?

Post by enclave »

I cant remember if I had this problem, but try to play around with mp_fog and mp_shroud, it happened to me in the past that player 1 settings were used in some cases.. maybe when there was not enough sides declared.. or something.. cant remember much..

The use for these is like that:

Code: Select all

  [scenario]
                id={NAME}
			name={NAME}
mp_fog=yes
mp_shroud=yes

 [/scenario]
just set them yes or no... see if it helps.. gl

User avatar
josteph
Developer
Posts: 740
Joined: August 19th, 2017, 6:58 pm

Re: Map Settings Display Bug?

Post by josteph »

Can someone provide instructions for reproducing this? I tried clearing the "fog" checkbox, selecting Den of Onis, and ticking "Use map settings", the fog checkbox got ticked.

Post Reply