Can't download any extra campaigns/eras/factions

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Elvis Dillinger
Posts: 9
Joined: October 31st, 2006, 5:55 pm

Post by Elvis Dillinger »

Still not working here, I get same as reported above by BMintern et al,

On Mac OS 10.4

WizardMagus
Posts: 34
Joined: September 10th, 2006, 11:06 pm

Post by WizardMagus »

Wesnoth 1.1.13 and Windows XP. It will connect, but when it says it is asking for a list of add-ons it stays at 0% indefinitely. Seems like this is a widespread problem. Anyone have an idea?

User avatar
JW
Posts: 5046
Joined: November 10th, 2005, 7:06 am
Location: Chicago-ish, Illinois

Post by JW »

Could someone in the know please address this issue???

ILikeProgramming
Posts: 837
Joined: April 14th, 2005, 4:17 am

Post by ILikeProgramming »

My issue is that I see only 4 campaigns.

But I have 1.1.10 :?

KRCM
Posts: 23
Joined: June 27th, 2006, 10:43 pm
Location: Belgium

Post by KRCM »

It seems to be a general problem. After 5 days I finally get access and now it donnwloading at 5 or 10% of it's normal speed.
Maintainer Elf War

User avatar
Nova
Posts: 141
Joined: October 23rd, 2006, 9:23 pm
Location: Minnesota, USA

Post by Nova »

Just a quick note to say that I'm having the same problem. I've got Windows XP and it stalls at 0%. I'm using 1.1.13.

Gus
Posts: 520
Joined: May 16th, 2005, 5:40 pm
Location: France

Post by Gus »

Weird, i could easily download extra content a day or two ago, and it has worked correctly since.

EDIT: i'm using WinXP and 1.1.13.
Hard work may pay off in the long run, but laziness always pays off right away.

Jew unit
Posts: 93
Joined: May 16th, 2006, 1:17 am
Contact:

Post by Jew unit »

Nova wrote:Just a quick note to say that I'm having the same problem. I've got Windows XP and it stalls at 0%. I'm using 1.1.13.
same
2^x-1 mod x

Ethyrdude
Posts: 9
Joined: September 11th, 2006, 2:16 am

Post by Ethyrdude »

I'm using debian unstable and I can't seem to get past 0% either, I know the server isn't down or I'd get disconnected right away. Seems more like a traffic problem. I'm using 1.1.12. I don't envy the server engineer! You have my sympathy.

Jahya
Posts: 13
Joined: September 25th, 2006, 12:10 am

Same Here *problem*

Post by Jahya »

I am running new version [b]1.1.13[/b] with [b]windows XP[/b].

I get stuck at 0% "[i]Asking for list of add-ons[/i]".

I was not able to download when I was running [b]1.1.12[/b] either.

Ethyrdude
Posts: 9
Joined: September 11th, 2006, 2:16 am

Post by Ethyrdude »

I ended up here to get some campaigns:

http://www.drazzib.com/services:wesnoth

The web site is in french but if you click here:

Liste des campagnes disponibles

or just click the link below

http://wolff.to/campaigns/list.html

and you end up on a page with downloadable campaigns. Hopefully the server problem will be fixed soon.

mkp990
Posts: 2
Joined: December 12th, 2006, 7:02 pm

Post by mkp990 »

i just wanted to say that i too am having this problem with wesnoth 1.1.13 on windows xp and would realy aprceat it if anyone could adress this problem (i would use the web interface but it dons't have any of the campains i'm looking for).

BMintern
Posts: 65
Joined: November 23rd, 2006, 4:35 am
Location: Columbus, OH
Contact:

Post by BMintern »

Ethyrdude wrote:or just click the link below

http://wolff.to/campaigns/list.html

and you end up on a page with downloadable campaigns. Hopefully the server problem will be fixed soon.
I'm not even able to connect to that website :(

mbaratta83
Posts: 3
Joined: June 9th, 2006, 5:51 am

Post by mbaratta83 »

same here; unable to connect

ILikeProgramming
Posts: 837
Joined: April 14th, 2005, 4:17 am

Post by ILikeProgramming »

I would like to note that dev version campaigns are unavailable. To test this, I reinstalled an earlier version, and it still showed the stable-branch camapigns.

Post Reply