H2 change unit to other type?

The place to post your WML questions and answers.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Post Reply
Tet
Posts: 391
Joined: February 18th, 2009, 5:11 am

H2 change unit to other type?

Post by Tet »

I would like it with a filter. What event would be most approbriate? Maybe end of turn?
My Temple Project: http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=23&t=29800
This is "must-play" campaign! Don´t read the thread, unless you need help. http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=8&t=31895

User avatar
doofus-01
Art Contributor
Posts: 3835
Joined: January 6th, 2008, 9:27 pm
Location: land of small toilets, according to (impeached) dear leader.

Re: H2 change unit to other type?

Post by doofus-01 »

There is a mainline macro that does that, I think it's called TRANSFORM_UNIT or ADVANCE_UNIT.
BfW 1.12 supported, but active development only for BfW 1.13/1.14: Bad Moon Rising | Trinity | Archaic Era |
| Abandoned: Tales of the Setting Sun
GitHub link for these projects

Tet
Posts: 391
Joined: February 18th, 2009, 5:11 am

Re: H2 change unit to other type?

Post by Tet »

Sounds good. Actually there are both. I try to put it in an end of turn event first.
My Temple Project: http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=23&t=29800
This is "must-play" campaign! Don´t read the thread, unless you need help. http://forums.wesnoth.org/viewtopic.php?f=8&t=31895

Post Reply