units.wesnoth.org Era Issues

Discussion of all aspects of the website, wiki, and forums, including support requests and new ideas.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
Andrettin
Posts: 187
Joined: September 2nd, 2013, 5:40 pm
Location: Vienna, Austria

units.wesnoth.org Era Issues

Post by Andrettin » January 6th, 2014, 4:06 pm

When accessing the units.wesnoth.org website lately (for 1.10) I have not been able to select any eras (custom or otherwise). When I click on "Era", instead of a list appearing with all of the eras, I get no content whatsoever in the list (there's just "Era" written at its top).

Andrettin
Posts: 187
Joined: September 2nd, 2013, 5:40 pm
Location: Vienna, Austria

Re: units.wesnoth.org Era Issues

Post by Andrettin » January 10th, 2014, 8:52 am

Andrettin wrote:When accessing the units.wesnoth.org website lately (for 1.10) I have not been able to select any eras (custom or otherwise). When I click on "Era", instead of a list appearing with all of the eras, I get no content whatsoever in the list (there's just "Era" written at its top).
The issue is gone, so this is working now again :)

Post Reply