Search found 214 matches

by Rhishisikk
March 20th, 2011, 11:22 am
Forum: Scenario & Campaign Development
Topic: Ageless Orocia
Replies: 0
Views: 461

Ageless Orocia

Any concerned, Noticed that Orocia is played a lot with the Ageless Era, was wondering if anyone wanted to play AGAINST Ageless opponents. Included scenario files and new unit_utils.cfg to make that possible. Will try to contact Dolovente to see if he can make it part of the official release. Modifi...
by Rhishisikk
December 29th, 2009, 11:16 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Problems with .pbl file
Replies: 5
Views: 929

Re: Problems with .pbl file

Do I need to go somewhere other than addons.wesnoth.org to upload?

I admit that I'm flummoxed. I thought the title didn't need to match the era name exactly, but I'm checking that next.

[edit]
That hasn't worked. Honestly, I wonder why it works for Zookeeper and not me.
[/edit]
by Rhishisikk
December 29th, 2009, 2:20 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Problems with .pbl file
Replies: 5
Views: 929

Re: Problems with .pbl file

Okay, made an entirely new file, in the directory as _server.pbl (putting it just beneath _main.cfg). I'm still not seeing anything such as from 1.4. There's still something wrong. title = "GEB: Universal" type = era version = "0.3.0" author = "Rhishisikk" passphrase = "NotMyRealPassword" icon = "un...
by Rhishisikk
December 29th, 2009, 5:03 am
Forum: WML Workshop
Topic: Problems with .pbl file
Replies: 5
Views: 929

Problems with .pbl file

All, 1. If this is in the wrong forum, please move it to the correct one. It's here because I think I'm leaving out a tag or value, the sort of thing that this forum's members easily find. I am attempting to publish a beta version of my era to the Add-On server. I know part of this is to construct a...
by Rhishisikk
December 21st, 2009, 11:23 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Unit unfindable
Replies: 1
Views: 293

Unit unfindable

Okay, I'm troubleshooting the non-existance of this unit. It is in a directory accessed through the @campaign command in [+units]. So my theory (lacking an error prior to the first summoning of this unit) is that one or two fields in here are set to invalid values. Oddly enough, the unit picture sho...
by Rhishisikk
December 17th, 2009, 8:36 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Menu Options
Replies: 2
Views: 468

Re: Menu Options

I'll check to make sure that the [store_unit] isn't set to kill=yes.

[edit]
Woot! That's exactly it! You rock, Zookeeper.
[/edit]
by Rhishisikk
December 17th, 2009, 7:35 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Menu Options
Replies: 2
Views: 468

Menu Options

Any attempt to filter menu options by [have_unit] totally removes the option. (Always evaluates to FALSE). Even commenting out the only probable cause doesn't affect this error. What am I doing wrong? [option] message= _ {MENU_IMG_TXT {IMAGE} {MESSAGE}} + " -{GC} gold -{FC} food -{WC} wood -{IC} iro...
by Rhishisikk
November 19th, 2009, 3:23 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Addon Server, adding stuff to
Replies: 4
Views: 621

Re: Addon Server, adding stuff to

Many thanks, both of you. [edit] Can we use the Panache code with the image=, or is that forbidden? If permitted, does the <span> tag go inside or outside the quotes? I think the tag I'm looking for is <span color=red> "dirs/pic.png" </span>, but I've only glanced at this stuff, so I want to make su...
by Rhishisikk
November 19th, 2009, 8:23 am
Forum: WML Workshop
Topic: Addon Server, adding stuff to
Replies: 4
Views: 621

Addon Server, adding stuff to

IIRC, there is a file that needs to be added to an era, campaign, mod, or other user content file in order to send it to the Addon server. However, I don't recall what the name or format for this file is. I have searched for, and failed to find, related threads (although I have found helpful advice ...
by Rhishisikk
November 16th, 2009, 2:33 pm
Forum: Scenario & Campaign Development
Topic: Gambits Empire Builder 3.0
Replies: 168
Views: 22761

Re: Gambits Empire Builder 3.0

I'm not even getting errors in the new scenario. This is always the result of silly things. I still don't have time to troubleshoot it, sorry.
by Rhishisikk
November 15th, 2009, 1:54 am
Forum: Scenario & Campaign Development
Topic: Gambits Empire Builder 3.0
Replies: 168
Views: 22761

Re: Gambits Empire Builder 3.0

show_var core_map[4] also returns null string. When I get time again, I'll try unstoring the map (again). I'm kind of busy right now, but I should be back at Wesnoth later this week.
by Rhishisikk
November 15th, 2009, 1:50 am
Forum: WML Workshop
Topic: Units vanish, not related to custom units.
Replies: 2
Views: 527

Re: Units vanish, not related to custom units.

Beetlenaut, thank you very much. I didn't realize that I hadn't. I'm busy with non-Wesnoth things (heresy!), but I'll post code when I get back to this.
by Rhishisikk
November 13th, 2009, 9:57 pm
Forum: Scenario & Campaign Development
Topic: Gambits Empire Builder 3.0
Replies: 168
Views: 22761

Re: Gambits Empire Builder 3.0

Okay, once again, I fail in WML. Here is the modified scenario.

Even at the victory window, doing a command debug and "show_var core_map" returns a null string. Trying to restore it in scenario 3 results in an entirely blank map.

If this is a system-specific error, mine is Windows Vista.
by Rhishisikk
November 11th, 2009, 7:07 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Some starting help to update an old mp campaign
Replies: 6
Views: 1154

Re: Some starting help to update an old mp campaign

Does your era main file expressly go to the folder containing the Royal Agent? Formats have changed; just calling in the campaign_name/units/ folder isn't enough any more.
by Rhishisikk
November 11th, 2009, 1:56 pm
Forum: WML Workshop
Topic: (solved) Code question about 1.6 [unit]
Replies: 6
Views: 707

Re: (solved) Code question about 1.6 [unit]

I forgot which era I took them from. Doing better documentation this time around. Lots of elves and dwarves...