Search found 29 matches

by stupac
August 24th, 2011, 6:17 pm
Forum: Technical Support
Topic: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu
Replies: 9
Views: 2588

Re: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu

Loony Cyborg, you've once again saved the day. Thank you sir! I removed the libraries and headers and it's in the process of compiling now. I will try to get the installation right next time.

I greatly appreciate the help!

Cheers!
by stupac
August 24th, 2011, 12:36 am
Forum: Technical Support
Topic: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu
Replies: 9
Views: 2588

Re: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu

You are right. Here is what /usr/local/lib looks like: stupac@emerac:/usr/local/lib$ ls -la total 26596 drwxr-xr-x 3 root root 4096 2011-08-23 10:58 . drwxr-xr-x 10 root root 4096 2011-08-06 11:16 .. -rw-r--r-- 1 root root 88998 2011-08-23 10:28 libboost_chrono.a lrwxrwxrwx 1 root root 25 2011-08-23...
by stupac
August 23rd, 2011, 11:16 pm
Forum: Technical Support
Topic: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu
Replies: 9
Views: 2588

Re: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu

Ah, that could be the issue. I wonder how I ended up with two different config.log's there. No matter, I think you are right. I just went and went to Synaptic and I had 1.42.0.1 versions of the boost libraries checked so I removed them, but that didn't solve it. I also had attempted to build version...
by stupac
August 23rd, 2011, 10:35 pm
Forum: Technical Support
Topic: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu
Replies: 9
Views: 2588

Re: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu

I have libboost1.42-all-dev installed and I'm running Ubuntu 11.04.
Image

Did the apt-get build-dep before trying to compile.
by stupac
August 23rd, 2011, 7:39 pm
Forum: Technical Support
Topic: Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu
Replies: 9
Views: 2588

Boost system library missing, compiling 1.9.8 on Ubuntu

I should stop probably stop switching OSes so much; it seems every time I compile the dev version a new error I can't seem to overcome comes up. Perhaps with enough experience I'll be able to figure these out myself. But, I digress. This time, scons can't seem to find the boost system library. I hav...
by stupac
February 8th, 2011, 11:09 pm
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Re: Problems compiling 1.9.4 with boost library

Perfect, worked like a charm! Thanks for all the help loonycyborg! It is greatly appreciated. Thought I'd go crazy if not for one my favorite time killers!

Cheers!
by stupac
February 7th, 2011, 5:41 pm
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Re: Problems compiling 1.9.4 with boost library

Good thinking. I added the line /usr/local/lib to a file and included it in the /etc/ld.so.conf, ran ldconfig and then scons and I got further but it is still hung up somewhere. [root@archbang wesnoth-1.9.4]# scons scons: Reading SConscript files ... Saved options: default_targets = 'wesnoth,wesnoth...
by stupac
February 7th, 2011, 7:07 am
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Re: Problems compiling 1.9.4 with boost library

I'm afraid not: [root@archbang sconf_temp]# ./conftest_21 ./conftest_21: error while loading shared libraries: libboost_thread.so.1.45.0: cannot open shared object file: No such file or directory Same thing. I wish I knew where it was searching for the library so maybe I could link them? Just though...
by stupac
February 5th, 2011, 9:26 pm
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Re: Problems compiling 1.9.4 with boost library

Also I checked the build/config.log and didn't see anything strange, but here it is just in case:

http://pastebin.com/LtHqqg8u
by stupac
February 5th, 2011, 9:12 pm
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Re: Problems compiling 1.9.4 with boost library

Thanks for the reply loonycyborg. ldconfig ran ok, no output. But scons --config=force resulted in identical output as before. I compiled and installed the latest version of boost off their website, seemed to go in just fine so I'm not sure what is going on. Is there a binary package of boost maybe ...
by stupac
February 4th, 2011, 8:19 am
Forum: Technical Support
Topic: Problems compiling 1.9.4 with boost library
Replies: 9
Views: 1126

Problems compiling 1.9.4 with boost library

Greetings, I've compiled wesnoth-devel versions on several dozen different systems and distros, but this time I'm stumped I'm afraid. This is what I get on my archbang netbook (basically Arch linux). I've installed all the prerequisites, anyone have any idea what to try next? [root@archbang wesnoth-...
by stupac
December 3rd, 2008, 5:30 pm
Forum: Technical Support
Topic: Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem
Replies: 3
Views: 605

Re: Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem

Oh, neat. Sorry, couldn't seem to find it in a search.
by stupac
December 2nd, 2008, 10:13 pm
Forum: Technical Support
Topic: Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem
Replies: 3
Views: 605

Re: Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem

I tested it with other options and got the same result, the center leader never recruits even though he has a keep and money. Though is it possible that the AI is getting in the way and not recruiting because of lack of income?
by stupac
December 2nd, 2008, 9:25 pm
Forum: Technical Support
Topic: Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem
Replies: 3
Views: 605

Legend of Wesmere - Elves Last Stand seems to have a problem

I'm not certain this is a bug or intentional, but the elf leader in the center on the island does not seem to be able to recruit any troops. The leader in the south east does just fine, but I'm assuming that the leader in the center is supposed to recruit. I've been playing with Kalenez taking comma...
by stupac
March 8th, 2008, 9:31 pm
Forum: Users’ Forum
Topic: Problem Downloading
Replies: 3
Views: 837

Problem Downloading

This is the second time this has happened, I download the latest version, and before the day is out the development team has released the next. :D I guess that's a good problem to have. I love you wesnoth team, thank you for your dedication! Excuse me while I try to enjoy 1.4 while I can; I'll proba...