Need Quick answer

General feedback and discussion of the game.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
Kharn
Posts: 82
Joined: December 12th, 2005, 7:50 pm
Location: Dallas, Tx

Need Quick answer

Post by Kharn »

I have a level 2 unit that has the option to level into a level 3 unit and a level 5 unit (fighter vs leader)

Instead of giveing the option to pick advancement it auto chooses the level 3.
I figure this is because you have some coding that stop level skipping. I wonder why?

But more importantly,

Can you list the possible solutions to getting a level 2 unit I made to also be able to advance to a level 5 unit I made?
Creator of 120+ units Lord of the Rings era and campaign now outdated & lost.
Creator of WWII Battleground Europe mod with 120+ units most with custom wml and animations. Every variable is mathematically derived based on WWII stats such as historical cost & mm armour.

User avatar
Viliam
Translator
Posts: 1341
Joined: January 30th, 2004, 11:07 am
Location: Bratislava, Slovakia
Contact:

Post by Viliam »

If your unit levels up during the opponent's turn, then the advancement path is selected randomly (no menu is displayed). Maybe this is what happened...

(The reason for such solution is that the player should not interact with program outside of his/her turn, because that would complicate the multiplayer mechanism.)

Kharn
Posts: 82
Joined: December 12th, 2005, 7:50 pm
Location: Dallas, Tx

reply

Post by Kharn »

I think you are right.

My comfirmation came yesterday when i finally made one that leveled.
Creator of 120+ units Lord of the Rings era and campaign now outdated & lost.
Creator of WWII Battleground Europe mod with 120+ units most with custom wml and animations. Every variable is mathematically derived based on WWII stats such as historical cost & mm armour.

Post Reply