Game Bug

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
TPavlin
Posts: 2
Joined: August 16th, 2018, 11:43 pm

Game Bug

Post by TPavlin » August 16th, 2018, 11:48 pm

Error validating data core.

Details:

Core ID: default
The ID is already in use.
Skipping the core.

I use to play this game years ago on another laptop and just decided to download it on my new one. However, I keep getting this screen whenever I open the game, try and exit the add-on screen, start up a match, or anything. I can't even same my games. I tried disabling
OneDrive like other people suggested but it hasn't worked. If anyone can help me without the technical and dumbed-down talk then I would appreciate it a whole lot.
Thanks,
Pavlin

TPavlin
Posts: 2
Joined: August 16th, 2018, 11:43 pm

Re: Game Bug

Post by TPavlin » August 16th, 2018, 11:49 pm

I forgot to say, but I tried downloading the game on Steam and source forge but both of them get that same bug

tribes55
Posts: 119
Joined: June 10th, 2012, 4:29 am

Re: Game Bug

Post by tribes55 » August 17th, 2018, 3:37 pm

Please include:
Image

gfgtdf
Developer
Posts: 1110
Joined: February 10th, 2013, 2:25 pm

Re: Game Bug

Post by gfgtdf » August 17th, 2018, 3:53 pm

this was reported already and iirc the cause was that dinner other program is interfering with wesnoth.
Scenario with Robots SP scenario (1.11/1.12), allows you to build your units with components, PYR No preperation turn 1.12 mp-mod that allows you to select your units immideately after the game begins.

Post Reply