Lich/Ghost flicker bug

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
User avatar
Britannicus
Posts: 57
Joined: June 25th, 2017, 8:04 pm

Lich/Ghost flicker bug

Post by Britannicus » May 16th, 2018, 5:25 pm

Hey, I was playing Isle of the Damned yesterday and encountered a weird little graphical bug.

When the northern Lich recruited a ghost, it's sprite was replaced with the Lich's on and off, around once every two seconds for a few frames. The bug persisted during the next turn after the ghost had started moving.

I am playing the Steam version with the latest update.

sachinkhanna48
Posts: 1
Joined: July 18th, 2018, 4:59 pm

Re: Lich/Ghost flicker bug

Post by sachinkhanna48 » July 18th, 2018, 5:08 pm

i encountered same bug

Samonella
Posts: 328
Joined: January 8th, 2016, 5:41 pm
Location: USA

Re: Lich/Ghost flicker bug

Post by Samonella » July 21st, 2018, 11:04 pm

I ran into something similar a few days ago. I have a custom unit with the Dwarvish Runesmith as a [base_unit], so it has the standing 'bob' animation, and another unit with the same image as the White Mage (not a [base_unit] though). Once, when I started a scenario with both of them in it, it looked like one of the frames in the Runesmith's bob was replaced with the White Mage image. I quit back to the title screen, refreshed (f5) and reloaded the scenario, and the problem was still there. Then I restarted the entire game and the bug was gone.

I didn't bother reporting it, since I have no way to reproduce it. Out of curiosity, I used :choose_level to skip to Isle of the Damned, but nothing unusual happened there.

I'm playing on windows 10, and like the OP, BfW 1.14.3 from steam.
The last few months have been nothing but one big, painful reminder that TIMTLTW.

Creator of Armory Mod, The Rising Underworld, and Vengeance of a Drake: an RPG

User avatar
zookeeper
WML Wizard
Posts: 9718
Joined: September 11th, 2004, 10:40 pm
Location: Finland

Re: Lich/Ghost flicker bug

Post by zookeeper » Yesterday, 7:07 am

Samonella wrote:
July 21st, 2018, 11:04 pm
Out of curiosity, I used :choose_level to skip to Isle of the Damned, but nothing unusual happened there.
Same here. I haven't been able to reproduce this so far.

Post Reply