Manually patch a bug

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:

Manually patch a bug

Postby Xobra » January 26th, 2018, 10:25 am

Currently, I am playing on 1.13.10 and wanted to play a mp campaign with a friend. The probem was this. The problem has been solved and will be in 1.13.11. I wanted to ask, if it is possible to manually "patch" the game, if possible.
User avatar
Xobra
 
Posts: 3
Joined: December 25th, 2017, 12:32 am

Re: Manually patch a bug

Postby octalot » January 26th, 2018, 11:18 am

Instead of taking just that single change, you can take the complete latest source code and build it:
https://wiki.wesnoth.org/WesnothRepository
https://wiki.wesnoth.org/CompilingWesnoth

It's a C++ change, so you need to do a full compilation. It's not something that can be patched in an already-built copy of the game.
octalot
 
Posts: 92
Joined: July 17th, 2010, 7:40 pm

Re: Manually patch a bug

Postby Xobra » January 26th, 2018, 1:05 pm

Thanks. I'll try it out.
User avatar
Xobra
 
Posts: 3
Joined: December 25th, 2017, 12:32 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests