Trouble with orocia

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
Chocolate
Posts: 11
Joined: September 26th, 2015, 3:30 pm
Location: North Carolina, USA

Trouble with orocia

Post by Chocolate » December 9th, 2017, 6:59 pm

Hello there,

Thank you for taking the time to read my message. I am receiving a spam message every round of " <WML> nil ". This happens only when I host Orocia with core units, no upgrades. It has begun to bother my players, please let me know what to do.

Thank you again for your time,
Chocolate

Chocolate
Posts: 11
Joined: September 26th, 2015, 3:30 pm
Location: North Carolina, USA

Re: Trouble with orocia

Post by Chocolate » December 9th, 2017, 7:01 pm

The issue.
Attachments
123.png

User avatar
Ravana
Moderator
Posts: 1884
Joined: January 29th, 2012, 12:49 am
Location: Estonia
Contact:

Re: Trouble with orocia

Post by Ravana » December 9th, 2017, 7:17 pm

Fixed.

User avatar
Pentarctagon
Forum Administrator
Posts: 3619
Joined: March 22nd, 2009, 10:50 pm
Location: Earth (occasionally)

Re: Trouble with orocia

Post by Pentarctagon » December 9th, 2017, 8:20 pm

Also, for future reference, Orocia is an add-on, and so shouldn't be put in the Technical Support forum. Technical Support is for problem with the base game, problems with add-ons should be posted in that add-on's thread.
99 little bugs in the code, 99 little bugs
take one down, patch it around
-2,147,483,648 little bugs in the code

Post Reply