How do I make the game show all unit help data?

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:

How do I make the game show all unit help data?

Postby Molean » September 22nd, 2017, 7:10 am

I could have sworn I was told of a command/hotkey comb that enables unit help to show all unit info, including unseen units. But if there is such a thing, I can not remember. I have searched a bunch of stuff, but all search results come back with only irrelevant results as far as the eye can see.

Is there a way to enable all unit help data to be revealed? If so, what is that way?
Molean
 
Posts: 157
Joined: July 25th, 2009, 7:11 pm

Re: How do I make the game show all unit help data?

Postby Pentarctagon » September 22nd, 2017, 7:26 am

It should be: Preferences > Advanced > Show all unit types in help
99 little bugs in the code, 99 little bugs
take one down, patch it around
-2,147,483,648 little bugs in the code
User avatar
Pentarctagon
Forum Administrator
 
Posts: 2973
Joined: March 22nd, 2009, 10:50 pm
Location: Earth (occasionally)

Re: How do I make the game show all unit help data?

Postby Ravana » September 22nd, 2017, 8:17 am

That command is discover.
User avatar
Ravana
Moderator
 
Posts: 1479
Joined: January 29th, 2012, 12:49 am
Location: Estonia

Re: How do I make the game show all unit help data?

Postby Molean » September 22nd, 2017, 8:21 am

Thank you.

For the command, you hit : and then type discover?
Molean
 
Posts: 157
Joined: July 25th, 2009, 7:11 pm

Re: How do I make the game show all unit help data?

Postby Ravana » September 22nd, 2017, 8:37 am

Yes.
User avatar
Ravana
Moderator
 
Posts: 1479
Joined: January 29th, 2012, 12:49 am
Location: Estonia


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests