Problem starting the program (BeOS Max 3.1)

Having trouble with the game? Report issues and get help here. Read this first!

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
Before reporting issues in this section, you must read the following topic:
Post Reply
Guest

Problem starting the program (BeOS Max 3.1)

Post by Guest »

When i try to start the program i get the following error ...

missing symbol libintl_sprintf

What should i do ?

Guest

Hello ?

Post by Guest »

Does anyone know what should I do ?
I have no clue where could i download that and have read in the bebits talkback that one user with Zeta RC3 has the same problems. Additionally i installed version 0.6.99.4 and it works flawlessly. So could you please help me ?

dux

Post by dux »

Just forgot to mention.. I DO have the latest libpak installed so i don't know what coudl be the issue.

ahwayakchih
Posts: 79
Joined: February 6th, 2004, 12:41 pm
Location: Warszawa, Polska

Post by ahwayakchih »

dux wrote:Just forgot to mention.. I DO have the latest libpak installed so i don't know what coudl be the issue.
Hi,

Sorry about that. I'm using newer gettext library than is in LibPak, that's why You get missing symbol error.
I'm trying to release new LibPak, but i have not much time to finish install/uninstall scripts to "official release quality" :(.
Hmm.. maybe i'll post beta release, today.

If You want to get it sooner download "FULL" package from http://libpak.neoni.net/packages.

Regards
ahwayakchih

Guest

Thanks !

Post by Guest »

Thanks for the tip, man ! Now it works flawlessly.. :D. IT's a great games it has so many changes since 0.6.99.4 - great job all the developers !

Post Reply