Need help with coding a shop into a map.

The place to post your WML questions and answers.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Neko5Chan
Posts: 10
Joined: July 4th, 2018, 9:29 pm

Re: Need help with coding a shop into a map.

Post by Neko5Chan » July 2nd, 2019, 5:59 pm

So I tried that and kept on changing different stuff that were maybe interfering but still the same issue pops up... Maybe I am gonna abandon the shop idea and come up with somwthing after I finish my exam, on 4th of july xD.

Shiki
Developer
Posts: 268
Joined: July 13th, 2015, 9:53 pm
Location: Germany

Re: Need help with coding a shop into a map.

Post by Shiki » July 10th, 2019, 2:39 pm

Hope you passed the exam.

It should actually work like written on the page before. You can upload you add-on here and we'll have a look.
Or maybe it worked, but it wasn't visible? It places a shop, but no image or text for the shop field.

@Octalot: Thanks, changed the readme along with some other things.
Introduction to WML filtering and WML variables.

Post Reply