[SOLVED] Trouble editing new scenario

The place to post your WML questions and answers.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Post Reply
thunderkind
Posts: 3
Joined: April 10th, 2018, 1:11 pm

[SOLVED] Trouble editing new scenario

Post by thunderkind » April 10th, 2018, 1:32 pm

Hi! First time poster, hope this is in the right spot.
I'm having trouble getting my edits to a new scenario I made to update in game for playtesting. I followed the add-on structure from the wiki to create a new campaign, found it in-game and it all worked fine until I decided to make some changes in the scenario and the changes won't be made when I restart the campaign. Not sure what I'm doing wrong.
Attachments
Hamlet.map
(8.52 KiB) Downloaded 24 times
Mountain_Hamlet.cfg
(1.45 KiB) Downloaded 32 times
_main.cfg
(501 Bytes) Downloaded 24 times
Last edited by thunderkind on April 10th, 2018, 9:45 pm, edited 1 time in total.

User avatar
beetlenaut
Developer
Posts: 2217
Joined: December 8th, 2007, 3:21 am
Location: Washington State
Contact:

Re: Trouble editing new scenario

Post by beetlenaut » April 10th, 2018, 1:53 pm

It won't show your changes if you only restart the campaign. You need to press F5 on the menu screen to reload all the add-ons first. It also works to quit and restart BfW.
Campaigns: Dead Water
The Founding of Borstep
Secrets of the Ancients

thunderkind
Posts: 3
Joined: April 10th, 2018, 1:11 pm

Re: Trouble editing new scenario

Post by thunderkind » April 10th, 2018, 3:55 pm

Thanks for the F5 tip, but oddly enough neither of those methods work (I had tried restarting BfW, even rebooted my laptop). Map is still unchanged in game, though it loads fine in editor with new edits. AI still recruits from old recruit list (orc grunts and troll whelps, not in my new scenario file)

thunderkind
Posts: 3
Joined: April 10th, 2018, 1:11 pm

Re: [SOLVED] Trouble editing new scenario

Post by thunderkind » April 10th, 2018, 9:46 pm

Had another look at it and found it was a pathing problem. I had a duplicate campaign folder where I was making my edits :P

Post Reply