Goto Micro AI stopping recruiting after first turn

The place to post your WML questions and answers.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Post Reply
User avatar
A Guy
Posts: 790
Joined: May 24th, 2008, 1:55 am

Goto Micro AI stopping recruiting after first turn

Post by A Guy »

An issue I'm having with the goto micro AI - the AI recruits units normally after the first turn, but after the first turn, it doesn't recruit units unless it doesn't have any non-leader units left, and then it recruits just one.

I can't c/p the code since my computer has Internet issues ATM, but the filter is for non-leader units who haven't already been in shallow water, and the goal is set for shallow water, where they receive an object which changes their attacks to arcane damage.
I'm just... a guy...
I'm back for now, I might get started on some work again.

mattsc
Posts: 1148
Joined: October 13th, 2010, 6:14 pm
Location: Hidden on the hex behind Fred

Re: Goto Micro AI stopping recruiting after first turn

Post by mattsc »

Hi A Guy: The Goto MAI has no effect whatsoever on recruiting. Without knowing more (for example, what version of Wesnoth you are using etc.), I'd wager a guess that you are seeing this issue.

User avatar
A Guy
Posts: 790
Joined: May 24th, 2008, 1:55 am

Re: Goto Micro AI stopping recruiting after first turn

Post by A Guy »

Ah, interesting. The player has less tiles to recruit from, and most of my test runs of the micro AI were done with minimal recruitment on my part - makes sense now. Thank you.
I'm just... a guy...
I'm back for now, I might get started on some work again.

Post Reply