Is it possible to get the AI to only consider...

The place to post your WML questions and answers.

Moderator: Forum Moderators

Forum rules
  • Please use [code] BBCode tags in your posts for embedding WML snippets.
  • To keep your code readable so that others can easily help you, make sure to indent it following our conventions.
Post Reply
User avatar
A Guy
Posts: 790
Joined: May 24th, 2008, 1:55 am

Is it possible to get the AI to only consider...

Post by A Guy »

...moves that consist of attacking?
I'm just... a guy...
I'm back for now, I might get started on some work again.
User avatar
Sapient
Inactive Developer
Posts: 4453
Joined: November 26th, 2005, 7:41 am
Contact:

Re: Is it possible to get the AI to only consider...

Post by Sapient »

Yes.
this link shows how to delete candidate actions.
http://www.wesnoth.org/wiki/User:Sapient... "Looks like your skills saved us again. Uh, well at least, they saved Soarin's apple pie."
User avatar
A Guy
Posts: 790
Joined: May 24th, 2008, 1:55 am

Re: Is it possible to get the AI to only consider...

Post by A Guy »

Thank you.
I'm just... a guy...
I'm back for now, I might get started on some work again.
Post Reply