Is it possible to disable caching game lists in archive?

Discussion of all aspects of the website, wiki, and forums, including support requests and new ideas.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
User avatar
Quetzalcoatl
Posts: 207
Joined: March 18th, 2009, 3:26 pm

Is it possible to disable caching game lists in archive?

Post by Quetzalcoatl » March 21st, 2012, 8:06 am

Is it possible to disable caching game lists in replay archive? Currently one has to wait few minutes before he will be able to access replay. I wrote new ladder and it is kind of a frontend to replay archive. Because of that wait time it can be frustrating for players and thats quite a issue for me. I wonder how it can be solved or if there is a better way.

Cheers
Q
Ten soldiers wisely led will beat a hundred without a head.


Scatha
Posts: 111
Joined: March 29th, 2008, 2:55 pm

Re: Is it possible to disable caching game lists in archive?

Post by Scatha » March 26th, 2012, 10:37 pm

Hmm, I'm not an expert on this, but I can't work out: does it need permission?

So far as I'm aware, it's not scanning the site. In fact all it does is open replays from the site when you manually feed it a link (very almost the same would be achieved by just downloading the replay yourself and uploading that, but it would lose the verification that it occurred on the official server). It does scan the replay provided and extract information from that. Does that qualify it as a robot?

Of course if it really is ambiguous it's nice to ask for permission.

User avatar
Quetzalcoatl
Posts: 207
Joined: March 18th, 2009, 3:26 pm

Re: Is it possible to disable caching game lists in archive?

Post by Quetzalcoatl » March 28th, 2012, 8:40 am

Yes I have similar feelings as Scatha but maybe you know who are replay archive owners so I can contact them?
Ten soldiers wisely led will beat a hundred without a head.

User avatar
Gambit
Loose Screw
Posts: 3266
Joined: August 13th, 2008, 3:00 pm
Location: Dynamica
Contact:

Re: Is it possible to disable caching game lists in archive?

Post by Gambit » March 28th, 2012, 4:12 pm

Drop by #wesnoth-mp on irc.freenode.net sometime. Relevant people would probably be noy and Soliton.

I guess if you're not scanning the entire replay archive it's fine.

User avatar
Quetzalcoatl
Posts: 207
Joined: March 18th, 2009, 3:26 pm

Re: Is it possible to disable caching game lists in archive?

Post by Quetzalcoatl » March 29th, 2012, 5:39 pm

Thx

Cheers
Q
Ten soldiers wisely led will beat a hundred without a head.

Post Reply