Unit Tree to point to default era?

Discussion of all aspects of the website, wiki, and forums, including support requests and new ideas.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
User avatar
irrevenant
Moderator Emeritus
Posts: 3692
Joined: August 15th, 2005, 7:57 am
Location: I'm all around you.

Unit Tree to point to default era?

Post by irrevenant » November 28th, 2010, 4:19 am

If I go to http://units.wesnoth.org/ and click on "1.8 (Stable)" it goes to a unit tree sorted by race (http://units.wesnoth.org/1.8/C/mainline.html).

Would it be better to point it at default era (http://units.wesnoth.org/1.8/C/era_default.html)?

Thanks.

User avatar
hhyloc
Translator
Posts: 234
Joined: July 6th, 2009, 3:19 am
Location: the netherworld

Re: Unit Tree to point to default era?

Post by hhyloc » November 28th, 2010, 10:54 am

Because the default era don't have all units present in mainline? :hmm:
R.I.P

salade
Posts: 50
Joined: January 3rd, 2011, 5:48 am

Re: Unit Tree to point to default era?

Post by salade » April 1st, 2011, 10:02 am

on another thread, i talked about this unit tree and i didn't realize the there is a mainline page and a default era page. seriously, if the default link is to mainline.html, on the top of the mainline.html, it should provide
  • a line of description on top saying what's "mainline" refer to, such as saying it covers all units but the unit tree is grouped by race but not faction
  • a clear link to the default era

Post Reply