Login Problems

Discussion of all aspects of the website, wiki, and forums, including support requests and new ideas.

Moderators: Forum Moderators, Developers

Post Reply
Raith
Posts: 72
Joined: July 15th, 2007, 10:28 pm
Location: Loveland, Colorado

Login Problems

Post by Raith » August 2nd, 2007, 11:13 pm

I used to be able to login in to the forums here through my MSN browser but all of a sudden one day I type in my login in Info and it takes me back to the forum index, doesn't give me any notice or such of failure, but still doesn't show me as being logged in.

The problem is still present, even though I am able to type this message. The reason being I logged in on my firefox browser and that worked, and my Internet Explorer browser and that worked. Just no MSN for some reason.

Any help is appreciated

Zebulon
Art Developer
Posts: 298
Joined: September 7th, 2005, 11:30 pm
Location: Wyoming

Re: Login Problems

Post by Zebulon » August 3rd, 2007, 12:28 am

Raith wrote:I used to be able to login in to the forums here through my MSN browser but all of a sudden one day I type in my login in Info and it takes me back to the forum index, doesn't give me any notice or such of failure, but still doesn't show me as being logged in.
You're logging in from 'wesnoth.org/forum' not 'www.wesnoth.org/forum'. When you log in, it redirects to 'www.wesnoth.org/forum'. So if you got rid of the 'www.' you would be logged in.

User avatar
shadowm
Site Administrator
Posts: 6545
Joined: November 14th, 2006, 5:54 pm
Location: Chile
Contact:

Post by shadowm » August 3rd, 2007, 2:17 pm

Déjà vu. I feel I participated in a similar thread last month, and that Zebulon or someone wrote the same answer above.

No way to fix this issue forever?

Raith
Posts: 72
Joined: July 15th, 2007, 10:28 pm
Location: Loveland, Colorado

Post by Raith » August 4th, 2007, 8:34 pm

I the shadow is right. I tried a multitude of things including what zebulon said and still didn't work.

Oh well I guess im using the forums through Firefox now

Post Reply