Search found 254 matches

by Xan
July 27th, 2006, 6:54 pm
Forum: Technical Support
Topic: Wesnoth 1.1.8
Replies: 13
Views: 1521

Hmm, it seems to only occur after loading a game that was saved in a language that uses UTF encoding (German, in this case).
by Xan
July 27th, 2006, 6:26 pm
Forum: Technical Support
Topic: Wesnoth 1.1.8
Replies: 13
Views: 1521

I can reproduce two crashes with the official 1.1.8 windows build. 1. After copying the save into the saves directory, then entering the load game dialog. 2. After loading the game, attempting to recruit. The first (and maybe the second) I believe has to do with (maybe a bug) the UTF encoding. Edit:...
by Xan
July 27th, 2006, 3:34 pm
Forum: Technical Support
Topic: Wesnoth 1.1.8
Replies: 13
Views: 1521

Well, I'm not using the official 1.1.8 build, so I'll have to try with that.
by Xan
July 27th, 2006, 2:36 pm
Forum: Technical Support
Topic: Wesnoth 1.1.8
Replies: 13
Views: 1521

The saves work fine for me...
by Xan
July 25th, 2006, 1:56 am
Forum: Technical Support
Topic: Segmentation fault
Replies: 10
Views: 1402

Well, I know that Wesnoth compiles without RTTI enabled, and I know that without it, Wesnoth does crash where you said.
You could trying adding -frtti to your CPPFLAGS before compiling.
by Xan
July 23rd, 2006, 10:01 pm
Forum: Technical Support
Topic: Segmentation fault
Replies: 10
Views: 1402

Are you sure you have RTTI enabled?
by Xan
July 21st, 2006, 4:42 am
Forum: Ideas
Topic: Further notes on 'double' traits
Replies: 1
Views: 463

You have your answer.

Thread locked.
by Xan
July 13th, 2006, 6:45 pm
Forum: WML Workshop
Topic: [teleport] makes "speaker=unit" stop working
Replies: 2
Views: 772

Dacyn is correct.
by Xan
July 12th, 2006, 2:40 pm
Forum: Coder’s Corner
Topic: [FALSE ALARM] Rev. 12494 .... (MingW32 needs RTTI)
Replies: 8
Views: 2315

I see. I'll have a look at this, and probably revert r12494 and find a better way to solve that problem.
by Xan
July 12th, 2006, 2:38 pm
Forum: Coder’s Corner
Topic: Request for help
Replies: 2
Views: 1368

If you're on windows, make sure all the required dlls are where it can find them.
by Xan
July 10th, 2006, 9:42 pm
Forum: WML Workshop
Topic: Abilities Era massive abilities help thread
Replies: 76
Views: 14690

For dread, you should have value=50 and max_value=50 inside the resistance tag.
by Xan
July 5th, 2006, 12:48 am
Forum: WML Workshop
Topic: Fear ability - what's wrong ?
Replies: 5
Views: 1236

It's a bug; rather easy to fix, though, so I'll do it as soon as I have time.
by Xan
July 4th, 2006, 4:49 pm
Forum: Faction & Era Development
Topic: Imperial Multiplayer Era - version 0.17 released
Replies: 920
Views: 120465

Rhuvaen wrote:Probably not a big issue, but I'm getting this error on reading my cache:
stderr wrote:error config: Invalid alignment found for Lavinian Velite: 'skirmisher'
It doesn't happen here. (1.1.7 and 1.3-svn)
by Xan
July 1st, 2006, 11:27 pm
Forum: Website
Topic: New post indicators not working.
Replies: 6
Views: 1908

It's always worked for me.